Μαφιόζικο χτύπημα στον Κορυδαλλό: Εκτέλεσαν δύο άνδρες με καλάσνικοφ

Σοκ στον Κορυδαλλό από τη μαφιόζικη εκτέλεση που έλαβε χώρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, με θύματα δύο άνδρες.

Συγκεκριμένα, στις 23:18 ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Σοφίας Βέμπο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν νεκρό άνδρα μέσα σε Ι.Χ το οποίο ήταν «γαζωμένο» από σφαίρες, αλλά και κηλίδες αίματος στο έδαφος, οι οποίες οδήγησαν στο να εντοπιστεί και δεύτερος νεκρός σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες, που επέβαιναν σε μαύρο τζιπ, άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον δύο ανδρών οι οποίοι βρίσκονταν εντός του σταθμευμένου οχήματος μπροστά από πολυκατοικία. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν πάνω από 40 κάλυκες, γεγονός που οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα ότι στο δολοφονικό χτύπημα χρησιμοποιήθηκαν δύο όπλα τύπου Καλάσνικοφ, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Open TV.

Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε καμένο τζιπ στην περιοχή του Σκαραμαγκά, με τις αρχές να εικάζουν ότι πρόκειται για το όχημα των δραστών.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις αρχές να εκτιμούν ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί